Vekor Konferencia: 2019 április 9-11!

Tisztelt Asszonyom/Uram!

A 2019. évi VEKOR-konferencia és szakmai továbbképzés 2019. április 9–11. között lesz a balatonfüredi Flamingó**** Hotelben. A Balaton partján fekvő wellnesshotel ideális helyszín új üzleti partnerek szerzésére, termékek széles körű reklámozására. A szakmai programok végén jó hangulatú beszélgetések, és kikapcsolódásképpen wellness szolgáltatások teszik a konferenciát emlékezetessé.

2. számú körlevél a konferencia programjával az alábbi címen elérhető:

http://www.vekor.hu/konfkor2.doc

Az on-line jelentkezési lap a http://www.vekor.hu/vekor-konferencia-jelentkezes címen tölthető ki.

Javasoljuk, hogy nézze meg, és ha felkeltettük érdeklődését küldje el jelentkezését.

A konferencia célja a korszerű, hatékony korrózióvédelmi ismeretek elterjesztése, legújabb kutatások, fejlesztések és előírások bemutatása. Lehetőség biztosítása a tapasztalatcserére és az új termékek széleskörű megismertetésére. A továbbképzés része lehet a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerekben megkövetelt szakmai oktatásnak. A konferencia 2. napja a Magyar Mérnöki Kamara Vegyészmérnöki Tagozatának elfogadott éves szakmai továbbképzése.

A konferencia témakörei: A konferencia leginkább az alábbi területeket fedi le: korrózióvédelem, elektrokémia, gépészet, anyagtudomány, környezetvédelem, minőségbiztosítás. A konferencián előadások hangzanak el a korrózió folyamatairól és a korrózió elleni védelem módszereiről, az egyes védelmi módszerek gyakorlati tapasztalatairól, a katódos védelem gyakorlatáról és diagnosztikájáról, új festékekről, a bevonatkészítés technológiájáról, ellenőrzéséről, korszerű vizsgálati módszerekről, a vízellátás korróziós gondjairól és a korróziós oktatás jelenlegi helyzetéről. Bemutatásra kerülnek új előírások, szabványok, jogszabályok. Az előadásokat vita követi, a hozzászólók hasznosan egészítik ki az előadóktól hallottakat.

Magyar Mérnöki Kamara továbbképzési szabályzata szerint a Szakmagyakorlónak az 5 éves továbbképzési időszak alatt kötelező jogi és évente teljesítendő kötelező szakmai képzésen kell részt vennie. A szakmai képzést a Szakmagyakorló fő szabály szerint évente, a jogosultsági szakterületéhez vagy részszakterületéhez kapcsolódó szakmai továbbképzésen való részvétellel teljesíti.

A Magyar Mérnöki Kamara Vegyészmérnöki Tagozata a Vekor-konferencia 2. napját szakmai továbbképzésnek elfogadta.

A jelentkezéseket április 4-ig fogadjuk.


Felmerülő kérdéseire a 88/873-287 telefonon szívesen válaszolunk.


 A VEKOR Kft. honlapján (http://www.vekor.hu/vekor-konferencia) további információkat, a korábbi konferenciákról részletesebb beszámolót olvashat fényképekkel és statisztikai adatokkal illusztrálva. 

Kérjük kattintson az alábbi címre, ha ezen levelünkkel megzavartuk, és a jövőben nem kíván tőlünk hírlevelet kapni!

www.vekor.hu/lemond.php


2019. március 19.


Mátravölgyi Norbert
ügyvezető

+36 30 732 01 08

Vekor Kft.