Korróziós inhibitorok és korróziós monitoring workshop a Pannon Egyetemen- 2024 június 28

Tisztelt Kollégák!

A Pannon Egyetem Mérnöki Kar Korróziós Kutatócsoportja és az MTA Veszprémi Akadémiai Bizottság Korróziós Munkabizottsága, a HUNKOR Magyar Korróziós Szövetség támogatásával egy workshopot szervez a korróziós inhibitorok és korróziós monitoring témakörében.

A rendezvény időpontja: 2024 június 28, péntek, 10-16 óra.

A rendezvény helyszíne: Pannon Egyetem M épület (felső campus, Veszprém, József Attila u. 30), Kováts-terem.

A rendezvény célja egy kötetlen és értékes szakmai tapasztalatcsere a korróziós kutatás, az ipar és a korrózióvédelmi kezelővegyszer forgalmazók között. A rendezvény sikere érdekében kérjük, hogy a résztvevők hozzanak előadásokat (10-20 perc), amelyeket követően a diszkussziókban is fontos információkat oszthatunk meg egymással. Az előadások munkacímét a mellékelt Jelentkezési lapon kérjük feltüntetni.

Kérjük, hogy ha vannak olyan munkatársaik, akik szívesen jelentkeznének, akkor továbbítsák számukra ezt a körlevelet és a mellékelt Jelentkezési lapot, és annak a kitöltésével jelezzék részvételi szándékukat.

A távolról érkezők számára az Egyetem kollégiumában (Hotel Magister, 3 perc séta a helyszíntől) díjfizetéssel tudunk szálláshelyet biztosítani, ezt az igényüket a Jelentkezési lapon kérjük feltüntetni, illetve külön e-mailben részletezni.

A workshopon való részvétel díjmentes. Ha valamely küldő vállalat önkéntesen hozzá tud járulni a rendezvény sikeréhez, azt örömmel fogadjuk. Ezt szintén külön e-mailben kérjük jelezni, hogy a részleteket tisztázzuk. Catering számlát tudunk kiállítani.

Várjuk jelentkezésüket, a következő jelentkzési lap kitöltésével és beküldésével:

Üdvözlettel:

Dr. Lukács Zoltán (lukacs.zoltan@mk.uni-pannon.hu)

Dr. Kristóf Tamás (kristof.tamas@mk.uni-pannon.hu)