VEKOR KONFERENCIA

A 2020. évi VEKOR-konferencia  2020. november 3–5. között lesz a balatonfüredi Flamingó**** Hotelben. A Balaton partján fekvő wellnesshotel ideális helyszín új üzleti partnerek szerzésére, termékek széles körű reklámozására. A szakmai programok végén jó hangulatú beszélgetések, és kikapcsolódásképpen wellness szolgáltatások teszik a konferenciát emlékezetessé.

Az 1. számú körlevél a jelentkezési lappal az alábbi címen elérhető: http://www.vekor.hu/konfkor1.doc

Az on-line jelentkezési lap a http://www.vekor.hu/vekor-konferencia-jelentkezes címen tölthető ki.

Javasoljuk, hogy nézze meg, és ha felkeltettük érdeklődését küldje el jelentkezését.

A konferencia célja a korszerű, hatékony korrózióvédelmi ismeretek elterjesztése, legújabb kutatások, fejlesztések és előírások bemutatása. Lehetőség biztosítása a tapasztalatcserére és az új termékek széleskörű megismertetésére. A továbbképzés része lehet a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerekben megkövetelt szakmai oktatásnak.

A konferencia témakörei: A konferencia leginkább az alábbi területeket fedi le: korrózióvédelem, elektrokémia, gépészet, anyagtudomány, környezetvédelem, minőségbiztosítás. A konferencián előadások hangzanak el a korrózió folyamatairól és a korrózió elleni védelem módszereiről, az egyes védelmi módszerek gyakorlati tapasztalatairól, a katódos védelem gyakorlatáról és diagnosztikájáról, új festékekről, a bevonatkészítés technológiájáról, ellenőrzéséről, korszerű vizsgálati módszerekről, a vízellátás korróziós gondjairól és a korróziós oktatás jelenlegi helyzetéről. Bemutatásra kerülnek új előírások, szabványok, jogszabályok. Az előadásokat vita követi, a hozzászólók hasznosan egészítik ki az előadóktól hallottakat. Az előzetes programtervet mellékeljük.

A jelentkezéseket október 16-ig fogadjuk.

Korlátozott számban még előadásokat is fogadunk.
Felmerülő kérdéseire a 88/873-287 telefonon szívesen válaszolunk.

 A VEKOR Kft. honlapján (http://www.vekor.hu/vekor-konferencia) további információkat, a korábbi konferenciákról részletesebb beszámolót olvashat fényképekkel és statisztikai adatokkal illusztrálva.