Ingyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások

Ezúton tájékoztatjuk, hogy ingyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) számára a vállalkozások közbeszerzési eljárásokban történő részvételének elősegítése céljából.

A regisztráció a KKV-k számára ingyenes közbeszerzési szakmai képzést biztosító E-learning felületre már elvégezhető a https://kkvkepzes.gov.hu/ oldalon.
A regisztrációt követően a felületre történő belépéssel elérhetővé válik a közbeszerzési eljárások szakmai-, valamint az elektronikus közbeszerzési rendszer technikai ismereteit tartalmazó E-learning tananyag. A modulárisan felépített közbeszerzési szakmai tananyagot kifejezetten a KKV-k számára alakították ki, a közbeszerzési eljárásokban történő részvételük elősegítése érdekében. A modulok teljes körű elméleti ismeretanyagot biztosítanak – különösen az ajánlattételhez, a szerződés teljesítéséhez és a jogorvoslathoz-, valamint az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) használatához kapcsolódóan.

A közeljövőben a felületen lehetőség nyílik ingyenes közbeszerzési képzésekre való jelentkezésre is, amelyek online-, illetve személyes formában kerülnek megrendezésre.