AFMSZ Tavaszi Közgyűlés, Vekor Konferencia, előkezelő kádak

Kedves Tagtársaink,

Értesítünk Titeket a tavaszi rendezvényekről, eladó kádakról:

1) AFMSZ Tavaszi Közgyűlés
Időpont: 2024.05.23-24.
Helyszín: AVAR Hotel, Mátrafüred
Vendéglátó: PAINT TECH GROUP Kft., Gyöngyös A hivatalos meghívót nemsokára küldjük.
Addig is, az időpontot foglaljátok le a naptáratokban.

2) VEKOR-Konferencia Hírlevél 2024/1:
A 2024. évi VEKOR-konferencia  2024. április 16-18. között lesz a balatonfüredi Flamingó**** Hotelben. A Balaton partján fekvő wellnesshotel ideális helyszín új üzleti partnerek szerzésére, termékek széles körű reklámozására. A szakmai programok végén jó hangulatú beszélgetések, és kikapcsolódásképpen wellness szolgáltatások teszik a konferenciát emlékezetessé.
Az on-line jelentkezési lap a
http://www.vekor.hu/vekor-konferencia-jelentkezes címen tölthető ki.
A konferencia célja a korszerű, hatékony korrózióvédelmi ismeretek elterjesztése, legújabb kutatások, fejlesztések és előírások bemutatása.
Lehetőség biztosítása a tapasztalatcserére és az új termékek széleskörű megismertetésére. A továbbképzés része lehet a minőségbiztosítási, minőségirányítási rendszerekben megkövetelt szakmai oktatásnak.
A konferencia lehetséges témakörei: A konferencia leginkább az alábbi területeket fedi le: korrózióvédelem, elektrokémia, gépészet, anyagtudomány, környezetvédelem, minőségbiztosítás. A konferencián előadások hangzanak el a korrózió folyamatairól és a korrózió elleni védelem módszereiről, az egyes védelmi módszerek gyakorlati tapasztalatairól, a katódos védelem gyakorlatáról és diagnosztikájáról, új festékekről, a bevonatkészítés technológiájáról, ellenőrzéséről, korszerű vizsgálati módszerekről, új szerkezeti anyagokról, korszerű galvanizálási eljárásokról, a vízellátás korróziós gondjairól és a korróziós oktatás jelenlegi helyzetéről.
Bemutatásra kerülnek új előírások, szabványok, jogszabályok és korróziós esettanulmányok. Az előadásokat vita követi, a hozzászólók hasznosan egészítik ki az előadóktól hallottakat.
Felhívjuk figyelmét, hogy a konferenciára a fenti témákban korlátozott számban még tudunk előadásokat fogadni.
Kérjük, amennyiben előadással hozzá tud járulni a konferencia sikeréhez, jelezze.
A konferencia hagyományaihoz híven az előadásért nem kérünk díjat, a felmerülő utazási költségeket igény esetén térítjük, az előadás napján étkezést biztosítunk, előadói díjat azonban nem áll módunkban fizetni.
A jelentkezéseket március 24-ig fogadjuk.
Felmerülő kérdéseire a +3630/732-0108 telefonon szívesen válaszolunk.
A VEKOR Kft. honlapján (http://www.vekor.hu/vekor-konferencia) további információkat olvashat.